JEDINA VALJANA PONUDA

Končar nudi 30 mil.eura za Brijuni Rivijeru

16.01.2012 u 14:58

Bionic
Reading

U sjedištu društva Brijuni Rivijera d.o.o. u Puli danas u podne javno su otvorene ponude za dodjelu koncesije na pomorskom dobru na lokaciji Otok Sv. Katarina – Monumenti, gdje je planirana izgradnja dviju luka nautičkog turizma. Odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za davanje koncesije donijet će se do 15. ožujka

'Pristigle su dvije ponude, jedna od Kermas Vod Četiri d.o.o. sa sjedištem u Vodnjanu i druga od Stangl Consult Gmbh c/o Revivisco d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu', izvijestila je glasnogovornica Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Marina Halužan.

Društvo Kermas Vod Četiri d.o.o. u vlasništvu Danka Končara ponudilo je za planirane investicije iznos od ukupno 29.971.611.00 eura te da će zaposliti 160 osoba. Također, Končarovo je društvo ponudilo stalnu koncesijsku naknadu od 2,20 kuna po metru kvadratnom te promjenjivi dio u iznosu od 2,10 posto od ukupnog godišnjeg prihoda.

Povjerenstvo Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture ponudu Stangl Consult Gmbh c/o Revivisco d.o.o nije razmatralo jer je ponuda bila nepotpuna, a od priložene dokumentacije dio je bio na engleskom jeziku.