OSTAJE NA ČELU HGK

Nadan Vidošević povlači se s čelnog mjesta Kraša

30.11.2011 u 14:12

Bionic
Reading

Nadan Vidošević odlučio se povući s funkcije predsjednika Uprave Kraša zbog posljedica virusnog meningitisa od kojeg je bolovao ljetos. Vidošević preuzima savjetničku ulogu u društvu, a na njegovo mjesto Nadzorni odbor je imenovao Damira Bulića

'Uvjeren sam da će Kraš na najbolji mogući način odgovoriti tim izazovima, a ja ću kao savjetnik Uprave nastojati maksimalno pomoći svojim iskustvom i savjetima. Ipak, držim da je došlo vrijeme da mlađe snage preuzmu kormilo Kraša koji je zakoračio u svoje drugo stoljeće', izjavio je Vidošević povodom povlačenja s čelnog mjesta Kraša. 

Iz Hrvatske gospodarske komore potvrdili su da će Vidošević i dalje ostati na mjestu predsjednika te komore, u kojoj mu je nedavno potvrđen novi četverogodišnji mandat.

Vidoševićev nasljednik Damir Bulić svoju je karijeru započeo 1999. godine u Krašu kao pripravnik u Sektoru financija i kontrolinga. Obavljao je poslove analitičara novčanog toka te menadžera za koordinaciju potraživanja i obaveza društva. Na funkciju direktora Službe financija imenovan je 2004. godine, a 18. svibnja ove godine postao je član Uprave.