PEOVIĆ OSTAJE

Produljen rok ponuda za Zračnu luku Zagreb

28.10.2011 u 15:49

Bionic
Reading

Rok za podnošenje konačnih ponuda za dodjelu koncesije za Zračnu luku Zagreb (ZLZ) produljen je sa 31. listopada na 21. studenog ove godine, odlučilo je Stručno povjerenstvo za koncesiju novog putničkog terminala ZLZ-a, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture

Imena svih ponuditelja iz drugog kruga postupka javne nabave bit će poznata na otvaranju konačnih ponuda, 21. studenoga u 14 sati u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

Danas je iz Zračne luke Zagreb stiglo izvješće sa skupštine u kojem se ističe uspješno poslovanje te opovrgavaju medijska nagađanja o smjeni glavnog direktora Tončija Peovića.

Skupština je jednoglasno usvojila izvješće o poslovanju u prvih devet mjeseci ove godine u kojem se ističu ostvarenih 42,8 milijuna kuna dobiti, što je 41 posto više nego lani, dok je istovremeno porasla i vrijednost njene imovine za 27 milijuna kuna ili 2,7 posto.

Vrlo su pozitivni i fizički pokazatelji poslovanja, o čemu svjedoči činjenica da je dvomilijunti putnik ove godine kroz Zračnu luku prošao 48 dana ranije nego prošle godine.