300.000 GOSTIJU

Rast prihoda Unilinea od 25 posto

08.09.2011 u 14:36

Bionic
Reading

Pulska turistička agencija Uniline ove je godine ostvarila rast prihoda od čak 25 posto u odnosu na prošlogodišnje, što znači da će u tekućoj godini biti ostvaren planirani prihod od 175 milijuna kuna, kao i brojka od 300.000 gostiju

U skladu s poslovnim rastom, povećao se i broj zaposlenika Unilinea, s prošlogodišnjih 110 na 150. Iz kompanije se hvale da se njihovo poslovanje s početne strategije incoming turoperatora razvijalo do široke ponude turističkih usluga te je tako Uniline dosegao status kompanije koja nudi cjelokupan turistički proizvod, od smještaja, transfera, rent-a-cara, izleta, autobusnih tura do organizacije kongresa,incentiva, sportskih događaja te specijalnih programa za individualne goste i grupne aranžmane.

Poslovanje baziraju na deset poslovnica diljem Republike Hrvatske i na online prodaji. Uniline je od prošle godine nositelj franšize Europcara, vodeće rent-a-car kompanije u Europi. Internetski portal Unilinea, www.uniline.hr, nudi uslugu na trinaest jezika i u tekućoj godini bilježi 4,5 milijuna posjeta.

Prema riječima predsjednika Uprave Borisa Žgombe, kompanija u narednim godinama planira značajan poslovni iskorak u svim segmentima poslovanja na razini regije te dodatno širenje s ciljem zauzimanja pozicije ključnog regionalnog poslovnog subjekta unutar turističke branše.