GARRY BURROWS

Novi direktor Arena centra

07.09.2011 u 14:40

Bionic
Reading

TriGranit Development, zajedno s Heitman European Property Partners IV (HEPP IV), imenovao je Garyja Burrowsa (UK) za novog upravitelja svog nedavno razvijenog i otvorenog trgovačkog centra u Zagrebu koji vodi TriGranit Management Corporation

Burrows je radio kao konzultant za trgovačke nekretnine, posebice trgovačke i komercijalne centre. U dvadesetogodišnjoj karijeri radio je za neke od glavnih igrača u području nekretnina, kao što su Cushman & Wakefield, DTZ, Scottish Amicable, Doughty Hanson, BTW Shiells, Westfield i JLL.

TriGranit Development Corporation tvrtka je u većinskom mađarskom vlasništvu, integrirana korporacija za ulaganja u nekretnine, razvoj i upravljanje. S poslovanjem u sedam zemalja srednje i istočne Europe, korporacija posjeduje velik portfelj realiziranih projekata, projekata za raznovrsnu namjenu u vrijednosti od više od četiri milijarde eura.

Heitman, čije je sjedište u Chicagu, upravlja imovinom vrijednom više od 21 milijardu dolara investiranih izravno ili neizravno u nekretnine u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji. Europske investicije u iznosu više od 3,4 milijarde dolara protežu se preko 15 zemalja.