ČETIRI NOVE POSLOVNICE

Makro Mikro ulazi u dućane HG Spota

01.09.2011 u 12:52

Bionic
Reading

Informatička tvrtka Makro Mikro otvorila je danas četiri poslovnice u Varaždinu, Bjelovaru, Šibeniku i Metkoviću. Nove prodavaonice nalaze se na lokacijama koje su ranije bile u najmu posrnulog HG spota

'Novim prodajnim prostorima Makro Mikro nastavlja širenje svog poslovanja i izvan grada Zagreba, pa se osim u glavnom gradu, Rijeci, Zadru i Velikoj Gorici, poslovnice od danas mogu posjetiti i u Varaždinu, Bjelovaru, Šibeniku i Metkoviću. Povodom otvaranja pripremili smo velik broj artikala po promotivnim cijenama, posebne nagrade za svakog kupca i atraktivne nagradne igre', istaknula je prigodom otvorenja Petra Belić, voditeljica maloprodaje tvrtke Makro Mikro.

S novootvorenim poslovnicama u kojima je zaposleno osam djelatnika, Makro Mikro je povećao broj prodajnih mjesta na 15, a za mjesec dana planira otvoriti i poslovnicu u Vinkovcima.

U ponudi svih novih poslovnica bit će asortiman s velikim izborom originalnih i zamjenskih tinti, tonera i ribona, kao i računala i računalne opreme, uredskog i školskog materijala. Poslovnice dodatno pružaju usluge servisa, dijagnostike ispravnosti i održavanja svih vrsti printera i računala.