U IZBORU CONDE NAST TRAVELERA

Hrvatski otoci najljepši na svijetu

24.03.2009 u 13:55

Bionic
Reading

Španjolsko izdanje časopisa Conde Nast Traveler dodijelilo je u ponedjeljak u Madridu nagradu "otocima hrvatskog Jadrana" u kategoriji najljepšeg otoka na svijetu, priopćilo je u utorak hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija

Čitatelji ovog prestižnog časopisa u svijetu turizma glasovali su u petnaest kategorija, između ostalih, za najbolji gradski hotel, negradski hotel, najbolji resort, najbolji wellnes-centar, najbolju destinaciju, najljepši grad, najljepši otok, najbolju avio-kompaniju i druge.

U jakoj konkurenciji grčkih otoka, Korzike, Puerto Rica i Mauriciusa, ove godine u kategoriji najljepšeg otoka na svijetu nagradu su dobili "otoci hrvatskog Jadrana". Tim su povodom na svečanosti uručenja nagrada sudjelovali hrvatski veleposlanik u Španjolskoj Neven Pelicarić i direktorica Ureda Hrvatske turističke zajednice u Madridu Sanja Jelić.

Španjolsko izdanje Conde Nast Traveler jedan je od časopisa koji pripadaju grupi Conde Nast Publications, a među kojima se nalaze prestižni časopisi kao što su Vogue, Architectural Digest, Vanity Fair, The New Yorker i Brides.