RADNICI ZATEČENI

Končar ipak neće kupiti slatinski Gaj

24.08.2011 u 13:20

Bionic
Reading

Javnosti je prenesena poruka o vrlo velikoj vjerojatnosti Končarevog preuzimanja Gaja, nitko nije spominjao ni jednu drugu opciju, pa je vijest da Gaj otkupljuje netko drugi zatekla i javnost i radnike

Vlasnik Jadranskih ulaganja Nenad Končar ipak neće kupiti slatinski Gaj - navodno ga je ovih dana kupio samoborski poduzetnik Goran Šoić – posljednji je to, doduše još uvijek neslužbeni, podatak o budućnosti te drvoprerađivačke tvrtke.

Šimo Orešković
, regionalni povjerenik PPDIV-a, dio ekipe koja je slovila kao temeljni pregovarač s Jadranskim ulaganjima ovu vijest nije želio komentirati. Tek je dao naslutiti da su Sindikatu, bez obzira na vlasnika, najvažnija radnička prava i na njima će ustrajati. S novim pojedinostima, kada ih bude znao u cijelosti, obratit će se radnicima na skupu kojeg najavljuje početkom idućega tjedna.

Javnosti je prenesena poruka o vrlo velikoj vjerojatnosti Končarevog preuzimanja Gaja, nitko nije spominjao nijednu drugu opciju, pa je vijest da ga otkupljuje netko drugi zatekla i javnost i radnike. Što je to okrenulo razvoj događaja u potpuno drugom smjeru javnosti će biti pojašnjeno idućega tjedna. Iz sindikata poručuju da bi sve prije toga bila preuranjena verzija – spekulacija koja nikome ne bi koristila.