PRVA STAMBENA ŠTEDIONICA

Izuzetno povoljni krediti u akciji prve stambene štedionice

29.03.2011 u 14:06

Bionic
Reading

Od 15. ožujka do 30. lipnja traje akcijska ponuda kredita Prve stambene štedionice koji se ugovaraju bez naknade, imaju nižu kamatu i duži rok otplate U akciji Prve stambene štedionice stambeni krediti postaju još dostupniji zbog niže kamatne stope i dodatno poboljšanih uvjeta

Zeleni krediti PSŠ za poboljšanje energetske učinkovitosti (ugradnje izo stolarije, izrada termo fasade, kupnja i ugradnja solarnih kolektora, kupnja bijele tehnike energetskih razreda A+, A ili B i slično) se sada odobravaju uz kamatnu stopu već od 4,50% (EKS 4,62%).

Krediti za međufinanciranje, ako ste tek počeli ili namjeravate štediti, u ovoj akcijskoj ponudi odobravat će se uz kamatnu stopu od 5,10% (EKS 5,24%).

Također, Prva stambena štedionica produžila je rok otplate na 20 godina.

Ključna prednost stambenog kredita Prve stambene štedionice je fiksna kamatna stopa za cijeli period otplate, uz visok i siguran prinos na štednju koji, uz državne poticaje, može biti i do 7% godišnje.

Građani su prepoznali prednosti dugoročne sigurnosti i stabilnosti sustava stambene štednje te je tijekom 12 godina poslovanja, u Prvoj stambenoj štedionici sklopljeno više od 470.000 ugovora o stambenoj štednji čime se Štedionica pozicionirala kao lider na tržištu u segmentu štednje i kredita. Interes klijenata za nove ugovore i ulaganje u stambenu štednju se kontinuirano povećava.