NOVE USLUGE

Zaba uvela otvaranje akreditiva i izdavanje garancija putem e-bankarstva

02.08.2016 u 12:51

Bionic
Reading

Internetsko bankarstvo Zagrebačke banke od srpnja je proširilo svoje usluge za poslovne korisnike na područje akreditivno-garantnog poslovanja, čime se uvelike pojednostavljuje ovaj dio poslovanja poslovnim subjektima i poduzetnicima

  • Kroz uslugu e-zaba za poslovne subjekte, Zagrebačka je banka svojim klijentima omogućila da brže i jednostavnije te bez dolaska u Banku mogu dostaviti naloge za otvaranje akreditiva te zahtjeve za izdavanje garancija i pisama namjere. Dovoljno je popuniti naloge u e-zabi, elektroničkih ih autorizirati i poslati elektroničkim putem u Banku na daljnju obradu. Korisnici internetskog bankarstva mogu pristupiti pregledu kreiranih naloga i zahtjeva i njihovih statusa, koristiti kreirane naloge i zahtjeve kao predloške te lakše i brže popunjavati naloge i zahtjeve uz ugrađene kontrole u poljima.

    Usluga se može koristiti na svim računalima s operativnim sustavima Windows, Mac OS X i Linux.

    Internetsko bankarstvo e-zaba za poslovne subjekte, tvrtkama i poduzetnicima u Hrvatskoj na raspolaganju je već 15 godina, a danas e-zabu koristi više od 101 tisuće poslovnih korisnika.

    U tržišnom udjelu u Hrvatskoj e-zaba za poslovne subjekte zauzima 48,5 posto u broju korisnika.
    438389,438234,432404,426238