booking.com

Tražite kamo biste nakratko pobjegli iz grada? Pogledajte ove planinske kuće

09.09.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Ako tražite kamo biste pobjegli od gradske vreve nakon povratka u urede i početka školske godine, ne tražite dalje. U suradnji s Bookingom pronašli smo odlične planinarske kuće u relativnoj blizini Zagreba

Kuća Prigorka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Objekt Prigorka nalazi se u Jasenku te nudi vrt i terasu. Gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i privatno parkiralište. Ova planinska kuća sadrži dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, posteljinu, ručnike, TV sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt.

Kuća za odmor Villa.ris

  • +7
Villa.ris Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Villa.ris nalazi se u Lokvama i nudi hidromasažnu kadu. Objekt je udaljen 41 kilometar od Crikvenice te uključuje privatno parkiralište i besplatan WiFi. Smještaj ima tri spavaće sobe, kupaonicu, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. Gosti se mogu opustiti u wellness centru sa saunom i hidromasažnom kadom ili u vrtu s dječjim igralištem te roštiljem. Objekt je izravno povezan sa skijalištem, a gostima je na raspolaganju i usluga najma skijaške opreme. U okolici je moguće uživati u pješačenju i skijanju.

Kuća Snjeguljica

  • +4
Kuća Snjeguljica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Nalazi se u Goračima, na 90 kilometara od Ljubljane, 60 kilometara od Dolenjskih Toplica, 80 kilometara od Opatije, a Zračna luka Rijeka udaljena je 80 kilometara. Kuća Snjeguljica ima roštilj i vrt te besplatno privatno parkiralište. Sadrži prostor za sjedenje i blagovaonicu te kuhinju s pećnicom i hladnjakom. Uključuje besplatan WiFi u cijelom objektu. Gostima su na raspolaganju ručnici, a u okolici mogu uživati u raznim aktivnostima, poput skijanja i jahanja.

Kuća Andrija

  • +6
Kuća Andrija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća Andrija nalazi se u Jasenku te nudi vrt i opremu za roštilj. Ovaj objekt ima terasu, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi. Klimatiziran je te se sastoji od četiri odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje i dvije kupaonice. Gostima je na raspolaganju TV ravnog ekrana, a vani i prostor za piknik.