MOJPOSAO

Traže se trgovci, knjigovođe, monteri... Javite se!

06.09.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase Deichmann, Sonik, HiPP, Inter Casa i Unicefu

Deichmann zapošljava Prodavača koji će se brinuti o trgovini i prodaji, radu s kupcima te postizanju ciljeva tvrtke. Od kandidata se traži završena odgovarajuća srednja stručna sprema (SSS), komunikativnost i organiziranost, smisao za rad sa strankama i u timu, osjećaj odgovornosti. Posao je dinamičan i raznolik. Prijavite se što prije!

Sonik u Zadru zapošljava Knjigovođu koji će raditi na obradi i knjiženju ulazne i izlazne dokumentacije, obračunu plaća i kontroli dokumentacije, praćenje propisa vezanih uz djelokrug rada te ostale poslove prema nalogu poslodavca. Idealan kandidat ima VŠS/VSS ekonomije, prednost je smjer financije i računovodstvo. Također se traži preciznost, temeljitost i ažurnost. Prijavite se na oglas do 11. rujna.

HiPP je obiteljska kompanija sa sjedištem u Njemačkoj te je najveći svjetski prerađivač sirovina iz ekološkog uzgoja. Prisutan je na tržištima 60-ak zemalja svijeta, a u velikom broju Europskih zemalja je tržišni lider dugi niz godina. Trenutno zapošljavaju Asistenta u HiPP marketingu, a uvjete i detalje pročitajte u oglasu.

Inter Casa specijalizirana je tvrtka za opremanje interijera vrhunskim talijanskim proizvodima, a zastupaju renomirane dobavljače koji predstavljaju vrh branše po pitanju dizajna i kvalitete te posjeduju višegodišnje iskustvo u prodaji i ugradnji proizvoda. Kako bi zadržali kvalitetu usluge, zapošljavaju Montera sobnih i protuprovalnih vrata, a rok prijave je do 12. rujna.

Želiš promijeniti svijet? Zaposli se u Unicefu na poziciji Community Fundraising and Volunteer Coordinator gdje će tvoja zadaća biti podrška implementacije kampanje u školama i vrtićima diljem Hrvatske. Sve detalje pročitajte u oglasu, a prijaviti se možete do 12. rujna.