TKO JE GRINCH U KUĆI?

Sumrak Božićne priče obitelji Salaj: Svađa oca i sina vuče se još od Uskrsa

01.12.2016 u 15:53

  • +7

Božićna priča Salajevih

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar

Bionic
Reading

Božićna priča obitelji Salaj iz Grabovnice kraj Čazme zabljesnut će ove godine s rekordnih dva milijuna lampica. Međutim, jedan dio imanja ostat će u tami. Razlog tome je svađa između glave obitelji Zlatka Salaja i njegovog sina Alena

Kako je za tportal objasnio Pavao Leljak, voditelj marketinga Božićne priče, do neslaganja je došlo zbog različitog pogleda na daljnji razvoj projekta.

'Vizija Zlatka Salaja nije se slagala s vizijom njegova sina i Ane Bertić (op.a. dosadašnje glavne suradnice Salajevih). Prekid suradnje dogodio se nakon ovogodišnje uskrsne priče', rekao je Lejak.

Dodaje kako Salaju starijem nije cilj samo novac, već mu je najveća motivacija i nagrada zadovoljstvo i sreća svih posjetitelja.

Manji dio imanja koji će ove godine ostati u mraku u vlasništvu je Salaja mlađeg. Leljak kaže kako mu ga je otac poklonio.


Zbog svađe, Alen Salaj i Ana Bertić ugasili su Zadrugu Božićna bajka (formalnog organizatora manifestacije na imanju Salaj), te su udruženi osnovali tvrtku Božićna bajka. Ove godine oni organiziraju slične božićne happening u  Lipiku i slovenskom Mozirju

Pokušali smo kontaktirati Alena Salaja, ali se on nije javio na naše telefonske pozive.

Inače, prošle godine imanje Salaj posjetilo je oko 100.000 ljudi. Među njima su bile i grupe iz Engleske, Njemačke pa čak i dalekog Japana.

Božićna bajka obitelji Salaj