poduzetništvo u Hrvatskoj

Pekara koja nudi više svojim kupcima

15.06.2018 u 15:09

Bionic
Reading

Uz investicijsko praćenje Podravske banke

Pekara koja nudi dodatne aktivnosti trgovine putem pokretne prodaje, prodaje na daljinu i internet prodaje? Iako zvuči nevjerojatno, uz dobro postavljene ciljeve, promišljene investicije i podršku banke koja prepoznaje njihove potrebe, Pekara Klas iz Varaždina je spomenutim načinom trgovine, odnosno direktnim kontaktom s kupcem, omogućila kupcima veću mogućnost izbora, povoljnije cijene proizvoda te dostavu proizvoda na određenu adresu u određeno vrijeme, a sve u skladu sa željama kupaca. Pekara Klas svoje poslovanje je započela još davne 1997. godine. Uviđajući kako se posljednjih godina kupovne i prehrambene navike ljudi uvelike mijenjaju, a kupci napuštaju kupovinu u klasičnim malim trgovinama, vlasnik pekare Drago Sitar odlučio se na dodatne aktivnosti trgovine putem pokretne prodaje, prodaje na daljinu i internet prodaje.

Vlasnik pekare posebno je zadovoljan kompletnim platno-prometnim servisom Podravske banke koja mu osigurava kvalitetnu, brzu i uvijek dostupnu uslugu te efikasno upravljanje sredstvima, pri čemu su mu važne povoljne naknade, ali i sigurno izvršavanje naloga za plaćanje.

Većinu poslovanja obavlja putem POBAklik usluge internetskog bankarstva, koja mu omogućava obavljanje i pregled financijskih transakcija uz mogućnost zadavanja naloga unaprijed i opozivanja istih prije datuma izvršenja te informacije o stanju i prometima po računu, zadanim, provedenim i neizvršenim nalozima.

Također, vlasnik dodaje kako je POBA svojom ponudom konkurentna velikim bankama, a njena dodatna prednost je u pristupu, odnosno raspoloživosti zaposlenika i želji da se uvjetima što bolje prilagode zahtjevima poduzetnika.

„Uz pomoć povoljnih uvjeta dugoročnih kredita za refinanciranje Podravske banke, zatvorili smo prijašnje kredite u drugim bankama čija je namjena bila izgradnja pogona pekare, a novim odobrenim kreditom za investicije ostvareno je ulaganje u novo prodajno mjesto te kupnja kombi vozila za poslovanje. Kontinuiranim ulaganjem i osluškivanjem potreba kupaca, uspijevamo ostvariti svoje ciljeve, računajući i dalje na Podravsku banku kao pouzdanog financijskog partnera“, ističe Drago Sitar.

S obzirom na to da se Podravska banka prema istraživanju* poslovnog tjednika Lider na listi TOP 500 najdražih brandova nalazi na 9. mjestu u kategoriji Banke, ne čudi nas podatak da su brojni poduzetnici s varaždinskog područja kao partnera za svoje poslovanje odabrali ovu banku. Tako Podravska banka prati rad tvrtki Dominik injženjering j.d.o.o., Požgaj d.o.o., Požgaj grupa d.o.o., obrt MS expres te OPG Cmrk Ljubica.

*Istraživanje je obuhvatilo četiri generacije ispitanika iz cijele Hrvatske koji su izdvajali najdraže brendove koji im izazivaju pozitivne emocije, kvaliteta im je u dobrom omjeru s cijenom, a i zadovoljni su uslugama povezanim s tim brandovima.