Designer Outlet

Ovu talijansku šoping meku obožavaju i brojni Hrvati

24.11.2021 u 17:02

Bionic
Reading

Noventa di Piave Designer Outlet nedavno je proslavio trinaesti rođendan. Otvoren je u rujnu 2008. i jedan je od najposjećenijih “open air” Designer Outleta u Europi, s ukupnom maloprodajnom površinom od 35.300 četvornih metara i parkiralištem s približno 3.100 parkirnih mjesta

Nije tajna da su upravo Hrvati među najbrojnijim kupcima, privučeni širokim izborom robnih marki. Tako je i ovih dana. Naime, Crni petak se produžuje na cijeli tjedan od 22. do 29. studenog, a svaka trgovina nudi posebne akcije.

U Centar i dalje pristižu novi brendovi, a u drugoj polovici 2021. godine otvaraju se: A.N.G.E.L.O. vintage trgovina, Cappellini, novi food point HAMerica’s, Duvetica, Moleskine, dok su ostali brendovi poput Missonija renovirali prostore odabirom većih i prostranijih lokacija.

Osim talijanskog, u Centru se govori 27 jezika, uključujući engleski (govori ga 96% zaposlenih), njemački, ruski, francuski, španjolski, kineski, ali i albanski, arapski, bengalski, bugarski, korejski, danski, finski, japanski, portugalski, indijski, indonezijski, nizozemski, poljski, rumunjski, hrvatski, slovački, slovenski, švedski, tajlandski, turski, ukrajinski.