made in Croatia

Otvorio se Biljkoborci Shop na Trešnjevci!

18.12.2019 u 09:06

Bionic
Reading

Taman u pravo vrijeme za blagdanski shopping, na zagrebačkoj Trešnjevci odmah pored placa otvorio se mali dućan “najšarmantnijih biljaka u gradu”

Ekipa Biljkoboraca koja stoji iza hit proizvoda Čašica Zemlje, prije koji dan otvorila je dućan kojeg je sama osmislila, projektirala I izvela. Pri tom je cijeli interijer dućana od – kartona! U impresivnoj “saćastoj” konstrukciji koja nalikuje na čarobnu pećinu, smjestio se dom simpatičnih proizvoda biljne tematike. Najbolja stvar je što je sve u dućanu made in Croatia, od ideje do proizvodnje.

Male posudice za sadnju jestivih biljaka odličan su vrtlarski početak za sve gradske ljude bez vlastitog vrta I dolaze u 14 različitih vrsta. Osim toga, ove sezone izbacili su I par novih proizvoda, od kojih su jedan Biljkoslovci, vertikalna zelena abeceda ili 3d printane posudice za sadnju u obliku slova koja se mogu vješati na zid.

Čini se da bi kombinacija zanimljivog interijera I simpatičnih proizvoda pristupačnih cijena (raspon cijena u Biljkoborci shopu je između 25,00 I 160,00 kn!) mogla doista biti još jedan adut u sve bogatijoj kvartovskoj ponudi zanimljivih dućančića, pekara I coffee shopova. Stoga, pravac Trešnjevka i ugrabite priliku za najbolje poklone ovogodišnjih blagdana!