booking.com

Otišli biste brzinski na more? Pogledajte što se nudi na otoku Krku

27.08.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Špica turističke sezone prolazi i sve se više ljudi vraća kući s godišnjeg odmora, a obitelji s djecom spremaju se za početak nove školske godine. Ako ste se mislili zaputiti na more baš sad, pogledajte ovih pet apartmana na otoku Krku, a najbolje su ocijenjeni na servisu Booking.com

  • +3
Luxury Villa Weiss - Malinska Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Luxury Villa Weiss u Malinskoj nudi svojim gostima pogled na planine, balkon, opremljenu kuhinju i još štošta. U sklopu vile je i grijani bazen, kao i vrt, roštilj, besplatni WiFi te parking. Ima tri spavaće sobe, dnevni boravak te čak četiri kupaonice. Nalazi se u Malinskoj, na 15 kilometara od zračne luke, a počela se iznajmljivati tek od svibnja ove godine.

Soline Bay Seashore Residence

  • +2
Soline Bay Seashore Residence Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Objekt Soline Bay Seashore Residence smješten je u malom mjestu, Solinama na Krku, i nalazi se samo 15 metara od mora. Nudi grijani bazen sa slatkom vodom, klimatiziran smještaj, TV sa satelitskim programima i besplatan WiFi. Sve jedinice uključuju namješten balkon ili terasu, prostor za sjedenje, kuhinju s blagovaonicom te kupaonicu opremljenu tušem i sušilom za kosu. Ispred objekta na raspolaganju je manja plitka uvala s pješčanim dnom. Ljeti je na svega nekoliko koraka od objekta otvoren bar uz plažu. Restoran na plaži i mjesno šetalište udaljeni su oko 70 metara. Obližnji restorani, pekarnice, kafići i barovi nalaze se na oko 900 metara od objekta, a plaža s Plavom zastavom udaljena je 30 metara.

Cool Šilo

  • +5
Cool Šilo Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani Cool Šilo Exclusive nalaze se u naselju Šilo te imaju besplatni WiFi, TV ravnog ekrana, opremu za roštilj i vrt. Sve jedinice sadrže prostor za sjedenje te potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, pećnicom i tosterom. Također su na raspolaganju hladnjak i ploča za kuhanje. U okviru objekta nalazi se bistro, u kojem gosti mogu uživati u hladnim pićima, kavi i sladoledu. Apartman ima pristup vanjskom bazenu i terasi, a u okolici je moguće uživati u vožnji bicikla.

Villa Lungomare

  • +5
Villa Lungomare Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila Lungomare nalazi se u Malinskoj, na 300 metara od plaže Rupa i 700 metara od plaže Draga, te ima besplatni WiFi, klima-uređaj i pristup vrtu. Apartman sadrži terasu, prostor za sjedenje, TV sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i perilicom posuđa te kupaonicu s bideom i besplatnim kozmetičkim priborom. Gosti mogu koristiti pećnicu, mikrovalnu pećnicu, ploču za kuhanje, aparat za pripremu kave i električno kuhalo. U okolici je moguće uživati u vožnji bicikla.

CURICTA Design Apartments

  • +5
CURICTA Design Apartments Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Objekt CURICTA Design Apartments nalazi se u Krku te ima bazen, vrt, terasu, popločani dio dvorišta i besplatni WiFi. Apartman ima pogled na grad, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje te kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Popularne zanimljivosti u blizini objekta CURICTA Design Apartments uključuju plaže Porporela, Dražica i Punta Di Galetto. Najbliža zračna luka, Zračna luka Rijeka, udaljena je 26 kilometara.