DARKO OSTOJA

'Ostajem u turizmu na dugi rok'

26.07.2010 u 10:40

Bionic
Reading

Prvi čovjek SN holdinga, kojemu je nakon petogodišnje pravne bitke pripao većinski udio u opatijskoj hotelskoj kući Liburnija Riviera hoteli, najavljuje ostanak u hotelskom biznisu

'Liburniju vidim kao tvrtku kojom ćemo, zajedno sa strateškim partnerom - Gradom Opatijom - staroj dami Opatiji vratiti onaj sjaj i mjesto koje joj pripada kao jednoj od najprestižnijih turističkih destinacija na Jadranu. Uz maksimalno produljenje turističke sezone. Za to nam trebaju jaka svjetska imena, partneri koji će uložiti svoje znanje u razvoj objekata Liburnije u skladu sa svjetskim trendovima', rekao je Ostoja o svojoj viziji razvoja Liburnije za Business.hr.

Promjenu raspoloženja svih zainteresiranih strana prema SN holdingu kao većinskom vlasniku Liburnije Ostoja objašnjava promjenama okolnosti u državi.

'Hrvatsku sada vode neki drugi ljudi koji su promovirali neku drugu politiku koja je omogućila i ovu nagodbu. Predsjednica Vlade Jadranka Kosor imala je hrabrosti ući u nešto što je na početku izgledalo kao nemoguća misija', kaže Ostoja, naglašavajući da je u vrijeme krize svaka vlada sretna da može osigurati dolazak investitora u strateški sektor poput turizma.