online šoping

Online platforma za modu i lifestyle Zalando konačno stigla u Hrvatsku, doznajte što to konkretno znači za hrvatske kupce

29.07.2021 u 12:13

Bionic
Reading

Europska online platforma za modu i lifestyle Zalando stigla je u Hrvatsku, a već na početku kupci će moći birati između 300.000 proizvoda i 1.400 robnih marki, priopćili su u četvrtak iz Zalanda

Uključivanje Hrvatske znači da će se roba naručena preko Zalanda dostavljati u našu zemlju, web sučelje je lokalizirano i prevedeno na hrvatski jezik, a domaći proizvođači moći će ponuditi svoje proizvode i brendove i to ne samo za kupce u Hrvatskoj.

Osim Hrvatske, Zalando se širi na Estoniju, Latviju, Litvu, Slovačku i Sloveniju, a u planu za 2022. je širenje na Mađarsku i Rumunjsku.

Zalando je europska online modna platforma osnovana 2008. godine u Berlinu, a prema podacima tvrtke koristi je više od 42 milijuna korisnika u 23 europske države.

Osim Hrvatske, Zalando se širi na Estoniju, Latviju, Litvu, Slovačku i Sloveniju u 2021. godini, a najavljuje se i širenje na Mađarsku i Rumunjsku u 2022.

  • +4
Zalando Izvor: Profimedia / Autor: Igor Golovniov / Zuma Press / Profimedia