KADROVSKA KRIŽALJKA

Malin Holmberg preuzima nizozemski Tele2

28.01.2016 u 11:17

Bionic
Reading

Malin Holmberg koja trenutno obnaša dužnost izvršne potpredsjednice i direktorice tržišta Srednje Europe te predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska preuzet će poziciju predsjednice Uprave Tele2 Nizozemske, počevši od 1. travnja. Malin Holmberg na ovoj dužnosti zamijenit će Jeffa Doddsa koji će preuzeti novu funkciju u Ujedinjenom Kraljevstvu u tvrtki TalkTalk

Holmberg će i dalje obnašati dužnost predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska do 1. travnja, te će nastaviti nadzirati poslovne aktivnosti Tele2 Hrvatska.

Ona se pridružila Tele2 timu 2009. godine, a prije je radila za Vodafone. Prije nego je preuzela poziciju predsjednice Uprave Tele2 Hrvatske, vršila je dužnost direktorice proizvoda grupe unutar Tele2 grupe. U ljeto 2015. godine preuzela je poziciju izvršne potpredsjednice tržišta Srednje Europe za baltičke zemlje i Austriju, uz postojeće pozicije predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska te člana rukovodećeg tima Tele2 AB.

Viktor Pavlinić, član Uprave i glavni financijski direktor od 1. veljače će obnašati i dužnost glavnog operativnog direktora Tele2 Hrvatska. Viktor Pavlinić je u Tele2 došao 2008. godine, a prije preuzimanja pozicije glavnog financijskog direktora bio je voditelj odjela kontrolinga.