HT U SURADNJI SA ZABOM

Kreće mini fiskalna blagajna i za korisnike platnih kartica

16.02.2015 u 14:07

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom je u suradnji sa Zagrebačkom bankom svoju ponudu za obveznike fiskalizacije obogatio novom uslugom prihvata kartičnog plaćanja na uređaju Mini fiskalne blagajne, praktičnoj mini verziji fiskalne blagajne koja je u potpunosti osposobljena za izdavanje računa. Nova usluga prihvata kartica putem mini fiskalnih blagajni, trgovcu kao ugovornom partneru omogućuje naplatu robe i usluga platnim karticama Maestro, MasterCard i Visa izdanja, priopćili su iz HT-a.

Fiksne i mobilne mini fiskalne blagajne Hrvatskog Telekoma već su se pokazale kao vrlo praktično rješenje za mnoge poduzetnike,bez obzira je li riječ o stalnom, sezonskom ili terenskom poslu. Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka sada nude jedinstvenu mogućnost na tržištu – uz pisač, fiskalnu blagajnu i pristup internetu, odsada i uređaj za prihvat Maestro, MasterCard i Visa kartica, jednostavno i u jednom uređaju. S novom mogućnošću prihvata kartica, mini fiskalne blagajne postaju i način kako privući više zadovoljnih kupaca.

Ovo je dobar primjer koji pokazuje kako sinergija bankarskog i telekomunikacijskog sektora, gdje banka osigurava naplatu usluge, a telekom infrastrukturu, može donijeti pogodnosti trgovcima u vidu kvalitetnije, jednostavnije, brže i cjenovno konkurentne usluge.

Inače, usluga Mini fiskalna blagajna korisnicima nudi najjednostavniju moguću prilagodbu zakonskoj obvezi fiskalizacije. Mini fiskalna blagajna je lako prenosiva te zauzima minimalno prostora. Iznimno je jednostavna za korištenje,a za instalaciju nije potrebno ispunjavati nikakve infrastrukture uvjete.

Mini prijenosna fiskalna blagajna, savršeno je rješenje za sve obveznike čiji posao zahtjeva terenski rad, odnosno poslovanje izvan ureda. Pravi je izbor tako za veterinare, taksiste, cvjećare ili prodavače-obrtnike na tržnicama, obrtnike na štandovima i sl. Uređaj posjeduje snažnu bateriju za rad do dva dana prije ponovnog punjenja. Mini fiskalna blagajna (koja radi putem fiksne internetske veze) primjerenija je onima koji račune izdaju u svojim prostorijama. To su: odvjetnici, tumači, prevoditelji, frizeri, zlatari, porezni savjetnici, turistički djelatnici itd. Koje god rješenje da obveznici odaberu, s uslugom Mini fiskalna blagajna HT-a dobivaju potpuno rješenje za fiskalizaciju - po vrlo povoljnim uvjetima, a mogu je koristiti neovisno o operatoru.

Usluga Mini fiskalna blagajna uključuje korisničku kao i tehničku podršku - 24 sata, sedam dana u tjednu. Osim toga, u trenutku isporuke HT svojim korisnicima osigurava instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika.

Više možete pročitati ovdje.