BISERI GORSKOG KOTARA

Kamo pobjeći od toplinskog udara? Ove kuće za odmor oduševit će vas

07.07.2023 u 20:18

Bionic
Reading

Prognostičari već ovog vikenda najavljuju dolazak novog toplinskog udara. Stoga je najbolje pobjeći u gorske krajeve, u kojima ćete nesmetano uživati u svježem zraku

Zato smo na internetskoj stranici Booking.com odabrali četiri popularna odredišta u Gorskom kotaru s nezaboravnim smještajem.

  • +2
Kuća za odmor Vesna Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Vesna

Kuća za odmor Vesna nalazi se u Brodu na Kupi, samo 45 kilometara od Nacionalnog parka Risnjak. Smještena u netaknutoj prirodi, pravo je mjesto za opuštanje na kojem možete uživati u miru i tišini, okruženi šumom i livadama. Ako poželite istražiti okolicu, možete uživati u vožnji biciklom i pješačenju. Na raspolaganju vam je i vrt s opremom za roštilj.

Vikendica ima dvije spavaće sobe, kupaonicu, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na planine. Da je riječ o vrhunskom odmoru, potvrđuju recenzije gostiju te visoka ocjena.

  • +2
Apartman Rensman Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartman Resman

Apartman se nalazi u mjestu Tršće, osam kilometara jugozapadno od Čabra. Smješten je u prekrasnoj prirodi nadomak Nacionalnog parka Risnjak, a u blizini se nalazi izvor rijeke Kupe. Na raspolaganju imate terasu s pogledom na planine, vrt i bar. Svako jutro možete uživati i u domaćem kontinentalnom doručku.

Resman ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju. Sudeći po recenzijama i komentarima gostiju, pravi odmor u njemu je zagarantiran.

  • +2
Ernestova hiša Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Ernestova hiša

Apartman je smješten u Lokvama u Primorsko-goranskoj županiji, 26 kilometara od Nacionalnog parka Risnjak. Ako tražite mjesto na kojem ćete odmoriti dušu i uživati u privatnosti koju je danas toliko teško pronaći, Lokve su odlične za vas. Ovo idilično malo mjesto pravi je raj za sve one koji žele napuniti baterije na svježem zraku uz cvrkut ptica, miris aromatičnog bilja u zraku i tišinu koju ne prekida buka u prometu ili građevinski radovi u susjedstvu.

Ernestova hiša ima igralište, vrt i besplatno parkiralište. Na raspolaganju vam je potpuno opremljena kuhinja, a svakog jutra dostupan je doručak, kontinentalni ili vegetarijanski. Možete uživati na terasi, a u neposrednoj blizini u jedrenju na dasci.

  • +2
Coprnička hiša Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Coprnička hiša

Vikendica Coprnička hiša nalazi se u Skradu, u carstvu zelenila i prekrasne prirode. Oduševit će sve koji traže pravi mir u prirodi, daleko od vreve grada. Prostrano dvorište s dječjim igralištem i terasa s hidromasažnom kadom pružaju idealne uvjete za odmor.

Uključuje dvije spavaće sobe, kupaonicu, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na planine.

U blizini Skrada možete planinariti i posjetiti brojne atraktivne lokacije, poput Zelenog vira, Vražjeg prolaza i Skradinskog vrha s prekrasnim vidikovcem.