uvoznik motora

Honda Marine Croatia slavi 20 godina rada

15.02.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Dugogodišnji zastupnik Honda izvanbrodskih motora u Hrvatskoj, kompanija Fred Bobek - Honda Marine Croatia ove godine obilježava 20 godina rada

Tu godišnjicu obilježit će i na 31. Zagrebačkom sajmu nautike koji će se od 14. do 18. veljače održati na Zagrebačkom velesajmu. Osim što je već dugi niz godina zastupnik za Honda Marine program u Hrvatskoj, a odnedavno i za Aquila katamarane, te za Marlin i Highfield gumenjake, kompanija je generalni zastupnik za Honda izvanbrodske motore i u zemljama regije: Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji i Srbiji te je tijekom posljednjih godina na svim tržištima učvrstila svoju vodeću poziciju i dominaciju u ponudi izvanbrodskih motora.

Brend ulaže ogromne napore da zadrži i unaprijedi svoja priznata tehnička dostignuća u proizvodnji motora, a kompanija Honda Marine Croatia da proširi i usavrši ponudu svojih usluga imajući pritom krajnjeg korisnika i njegovo zadovoljstvo uvijek na umu.

'Ponosni smo na ovih 20 godina iza nas i činjenicu da smo u tom periodu uspjeli izgraditi vodeću poziciju na regionalnom tržištu te što smo postali sinonim za kvalitetu i općenito za brodske motore u Hrvatskoj i regiji. Kontinuirano promišljamo o daljnjem razvoju pa smo tako lani potpisali ugovor o zastupništvu Aquila katamarana te smo osim Hrvatske, Crne Gore, Srbije, BiH i Albanije, pokrili i Austriju i Sjevernu Makedoniju. U tom dijelu posla vidimo perspektivu koja nas veseli jer smatramo da su motorni katamarani zanimljva bliska budućnost te im popularnost globalno nezaustavljivo raste', otkrio je vlasnik kompanije Fred Bobek i istaknuo kako dugogodišnji uspjeh zahvaljuje i sjajnim zaposlenicima, izvrsnim partnerima, suradnicima te kupcima koji su znali cijeniti i prepoznati kvalitetu i predanost.

Također, povodom rođendana je kompanija pripremila i nagradnu igru za sve ljubitelje mora i nautike u kojoj pobjednik osvaja izvanbrodski motor i to model HONDA BF20 LHU. Više infromacija o nagradnoj igri dostupno je na službenoj web stranici kompanije.