ISTRAŽITE MEĐIMURJE

Gdje pobjeći od lošeg vremena? Ovih pet vikendica će vas očarati

20.05.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Iako je Međimurska županija najmanja u Hrvatskoj, ova zelena oaza između Drave i Mure redovito bilježi odlične turističke rezultate kao kontinentalna destinacija. Nudi bogat sadržaj, prekrasnu prirodu i aktivan odmor ili pak samo 'mentalni' odmor daleko od vreve grada. Mlin na Muri, vinska cesta u Međimurju, Terme sv. Martin, ispiranje zlata na Dravi, Golf klub Sveti Martin, muzeji i Mađerkin breg samo su neke od atrakcija i zanimljivosti koje vrijedi posjetiti

Zato smo istražili kakav se smještaj nudi u Međimurju na internetskoj stranici Booking.com, a ovih pet nas je osvojilo.

  • +6
Kuća za odmor Rojko Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Rojko

Smještena u Općini Štrigova, Kuća za odmor Rojko ima sve što je potrebno za opuštanje, bilo da dolazite s obitelji, bilo prijateljima, jer sadržaja neće nedostajati.

S prostrane se terase proteže prekrasan pogled na šume i livade, a možete ih istražiti ili na biciklima ili pješke. Ako vas uhvati želja za roštiljem, na raspolaganju vam je sva oprema, a isto tako opremljene su kuhinja i kupaonica, kao i dvije spavaće sobe. Ako dolazite s djecom, tik do kuće nalazi se mali park u kojem se mogu igrati, a do njega i teretana na otvorenom za one koji ne žele propustiti trening.

Da je riječ o zajamčenom odmoru, potvrđuju i recenzije gostiju te visoka ocjena.

  • +6
Kuća za odmor Stara hiža Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Stara hiža

Smještena u Općini Selnica, kuća za odmor Stara hiža pravi je raj na zemlji, u kojem možete uživati u miru i tišini, okruženi šumom i livadama, uz zvuk cvrkuta ptica. S velike terase ove drvene kuće na brežuljku proteže se i prekrasan pogled na Selnicu.

Ima dvije spavaće sobe, a kupaonica i kuhinje su u potpunosti opremljene. Sudeći po recenzijama i komentarima gostiju, kao i visokoj ocjeni, pravi odmor je zagarantiran, ali i doživljaj nekih davnih vremena u modernoj verziji.

Ako poželite istražiti okolicu, možete uživati u vožnji biciklom i pješačenju, ali i nagraditi se roštiljem.

  • +15
Kuća za odmor Vitis Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Vitis

Smještena u Općini Selnica, prekrasno uređena kuća za odmor Vitis osvojit će vas na prvi pogled, kao što je osvojila i goste iz inozemstva koji su joj se vraćali nekoliko puta.

U miru i tišini moći ćete uživati u velikom dvorištu, u kojem možete pripremiti i roštilj. Oko vas bit će samo šuma, a zbog dvorišta je ova lokacija savršena ako dolazite s djecom i kućnim ljubimcima, jer će ondje sigurno uživati.

Kuća ima dvije spavaće osobe, potpuno opremljene kuhinju i kupaonicu te prekrasnu terasu s velikim stolom. Naravno, kao i u ostalim objektima, bilo bi šteta ne istražiti prirodu, bilo na biciklu, bilo da odaberete pješačenje.

  • +5
Kuća za odmor Hrešć Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Hrešć

Smještena u Donjem Koncovčaku, kuća za odmor Hrešć oduševila je goste koji je u recenzijama i komentarima hvale zbog odlične lokacije i blizine svih sadržaja, dragih domaćina i čistog smještaja.

Prostrana terasa, veliko dvorište i igralište posebno će vam se svidjeti ako dolazite s djecom i ljubimcima. Kuća ima spavaću sobu i dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, a u potpunosti su opremljene kupaonica i kuhinja.

Ako poželite i mini spa tretman kojim ćete zaokružiti miran i ugodan vikend, možete se opustiti u hidromasažnoj kadi u ovoj šarmantnoj drvenoj kući.

  • +11
Kuća za odmor Oletić 2 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Oletić 2

Smještena u Svetom Martinu na Muri, kuća za odmor Oletić 2 oduševit će sve koji traže pravi mir u prirodi, daleko od vreve grada. Prostrano dvorište i prekrasan pogled na planine očarat će vas na prvi, ali i na svaki pogled.

Kuća ima spavaću sobu i kauč na razvlačenje, a u potpunosti su opremljene kupaonica i kuhinja. Osim što možete istražiti okolni kraj i prirodu, u blizini su Terme sv. Martin.

Kako je opisao jedan od gostiju u komentarima, 'boravak je bio u nevjerojatnom okruženju koje doslovno spaja mentalni spa s mogućnošću uživanja u prirodi i sportskim iskustvima'.