DALJE OD BUKE

[FOTO] Iz vreve grada među šume i planinske staze: Pronašli smo pet drvenih kuća u kojima za vikend možete odmoriti dušu

30.04.2022 u 10:01

Bionic
Reading

Krajem travnja i početkom svibnja već polako križamo dane na kalendaru do početka ljeta i godišnjih odmora. No zašto ne 'odmoriti dušu' i za vikend, daleko od vreve grada?

Kuće za odmor na potezu od Karlovca prema Gorskom kotaru sve su popularnije. Nema gužve i turista, posebno tijekom svibnja, a ljubitelji prirode mogu lako naći smještaj u blizini šuma, planina i planinarskih staza, pa i rijeka za najhrabrije.

Istražili smo stoga pet drvenih koliba u koje se po povoljnim cijenama možete zaputiti već sljedeći vikend ili vikend nakon, bilo udvoje, s djecom ili par prijatelja.

WOODEN HOUSE Pia

Na prvi nas je pogled osvojila WOODEN HOUSE Pia, smještena u Brodu na Kupi u Primorsko-goranskoj županiji. Ima prekrasan vrt, terasu s roštiljem, obuhvaća popločani dio dvorišta i pogled na rijeku. Smještaj uključuje dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonicu i opremljenu kuhinju. Ako poželite more, u blizini su Crikvenica i Opatija.

Ponudu možete provjeriti putem poveznice.

Kuća za odmor Vesna

U Brodu na Kupi nalazi se i Kuća za odmor Vesna s dvije spavaće sobe odakle seže pogled na planine. Obuhvaća i popločani dio dvorišta uz vrt, roštilj, terasu za sunčanje, a gosti mogu lijepo vrijeme iskoristiti za istraživanje mjesta biciklom ili pak u svojim planinarskim cipelama. Ili jednostavno iskoristiti roštilj i uživati.

Detalje provjerite na poveznici.

Kuća za odmor Mrežnica, Gornji Zvečaj

Vikendima tijekom ljeta Mrežnica je sve popularnije odredište. A zašto ne iskoristiti vrijeme kada nije prepuna ljudi, makar i bez kupanja, osim za najhrabrije? Ili barem iznajmiti čamac za proljetnu avanturu.

Smještaj možete naći u Kući za odmor Mrežnica nalazi se u Gornjem Zvečaju, a s njezine se terase proteže pogled na rijeku koja je od objekta udaljena minutu hoda. Tako možete uživati u 'prvom redu do mora' ili jednostavno odmoriti dušu u miru i tišini, okruženi prirodom.

Kuća je u potpunosti opremljena, a možete baciti oko na poveznicu.

Kuća za odmor Margherita, Begovo Razdolje

Begovo Razdolje krije Kuću za odmor Margherita, u potpunosti opremljena za smještaj do četvero ljudi. Ako volite biti aktivni na odmoru, čeka vas puno planinskih vidika i istraživanja biciklom. Nećete pogriješiti ni ako se ovdje samo poželite odmoriti.

Detalji o kući su na poveznici.

Two-Bedroom Holiday Home, Jablan

Kuća za odmor s dvije spavaće sobe u Gorskom kotaru nalazi se u Jablanu u Primorsko-goranskoj županiji. Smještena uslijed šume i nudi potreban mir i zaštitu od znatiželjnih pogleda. Ima veliku terasu s roštiljem, dvije spavaće sobe, kupaonicu i opremljenu kuhinju.

Bacite oko na ovu drvenu kuću klikom na poveznicu.