28. SVIBNJA U WESTINU

Dani poslovne edukacije

22.05.2009 u 15:43

Bionic
Reading

Dani poslovne edukacije održat će se u četvrtak, 28. svibnja, u hotelu Westin, najavila je u četvrtak na tiskovnoj konferenciji organizatorica tog događaja i direktorica časopisa Poslovni savjetnik Sandra Mihelčić

Na Danima poslovne edukacije predstavit će se 50 obrazovnih institucija iz Hrvatske i svijeta, a održat će se niz predavanja i okruglih stolova na temu cjeloživotnog obrazovanja. Ulaz će biti besplatan, a posjetiteljima će se podijeliti 3000 knjiga. Na manifestaciji će se predstaviti učilišta, veleučilišta, poslijediplomski studiji, MBA studiji i škole stranih jezika. Izdvajamo American College of Management, švicarski koledž za turizam i menadžment Cesar Ritz, njemačku EBWK akademiju, British Council, Expertu, Algebru, IGBS, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, Infokatedra, RRiF.

'Stav da učenje prestaje stjecanjem diplome odavno je iza nas. Nastupila je generacija kojoj je jasno da bez cjeloživotnog učenja ne mogu zadržati sadašnje pozicije, niti steći nove. Zbog toga smo odlučili organizirati Dane poslovne edukacije', istaknula je Sandra Mihelčić.

U sklopu tog događaja bit će organizirana dva okrugla stola, po osam predavanja i praktičnih radionica te sedam prezentacija knjiga. Stručnjaci će cijeli dan savjetovati posjetitelje iz područja menadžmenta, marketinga, ljudskih potencijala, poreza, prava i prodaje IT-a. U tome će sudjelovati 35 vrhunskih stručnjaka. Među sudionicima su najavljeni Đuro Njavro, Velimir Srića i Majda Rijavec. Na okruglom stolu o obrazovanju u medijima govorit će dugogodišnji urednici tiskanih medija Boris Trupčević, Darko Markušić, Darko Buković, Sandra Mihelčić, Nela Gudelj i Stjepan Balent.