SLAVLJE MALIH TRGOVACA

Agrokorov Velpro obilježio 10 godina Plus Marketa

04.11.2016 u 14:02

Bionic
Reading

U povodu 15 godina poslovanja Velpro-centra i 10 godina od otvaranja prvog Plus Marketa, u Poreču je održano je svečano obilježavanje ovog uspješnog projekta i još uspješnije suradnje Velpra i malih trgovaca, priopćili su iz Velpra u petak. Svečanom obilježavanju u Poreču prisustvovalo je više od 400 predstavnika malih trgovaca – partnera programa te predstavnici Agrokora i menadžment Velpro-centra

Dražen Kocijan, predsjednik Uprave kompanije Velpro-centar, podsjetio je da je projekt Plus Market pokrenut s ciljem podržavanja, očuvanja i unapređenja male trgovine u Hrvatskoj te da sve ove godine uspješno okuplja najbolje male trgovce u Hrvatskoj. Kocijan je izrazio zadovoljstvo samim projektom te najavio novitete u budućnosti.

'Iza nas je 10 godina u kojima smo ostvarili odlične rezultate i fantastičnu suradnju. Naši kupci, nepresušna su motivacija za kontinuirano unapređenje našeg poslovanja, a velika većina naših kupaca s nama je od samog početka. Mislim da je to činjenica koja govori više od tisuću riječi i na kojoj moramo biti iznimno zahvalni. Velika je čast što možemo zaključiti uspješno desetljeće iza nas, ali posebno mi je zadovoljstvo i najaviti novo poglavlje zajedničkog projekta. Velpro je u tom pogledu izuzetno fokusiran na razvijanje noviteta i dugoročnih strategija koje će ovom projektu dati dodatna krila. Sav naš fokus usmjeren je na budućnost i nove izazove koji nas, sasvim sigurno, očekuju. S našim lojalnim partnerima iz Plus Marketa smo snažniji i sposobni pretvoriti ih u buduće uspjehe!' poručio je Kocijan.


U sklopu programa predstavljeni su dosadašnji rezultati suradnje Velpra i Plus Marketa, kao i budući planovi za njezin daljnji razvoj.

Nadia Jelak, voditeljica Odjela online i direktne prodaje tako je prezentirala novu platformu za internetsko naručivanje robe, a Nikola Jurčić, direktor marketinga predstavio je nagradnu igru povodom 10 godina Plus marketa Lova do krova i Audi iz snova. Nagradna igra traje sve do kraja siječnja iduće godine, a iz bogatog nagradnog fonda kupci će imati priliku osvojiti Audi A3, 100.000 kuna na American Express kartici, brojna putovanja te ostale vrijedne nagrade.

Od 2006. godine, kada je u prosincu otvoren prvi Plus Market, do danas otvoreno je ukupno 1100 prodajnih partnerskih mjesta, a Velpro je kroz godine oformio i poseban tim ljudi koji su u potpunosti posvećeni samom projektu. Naime, od 1.400 zaposlenika, njih 140 u svakom trenutku stoji na raspolaganju svim kupcima uključenim u projekt. U proteklih deset godina, Velpro je unaprijedio i vozni park postavivši nove standarde po pitanju specijaliziranih vozila i opremljenosti rashladnim uređajima, a formirana je i privatna robna marka Rial koja je svojim kvalitetnim omjerom cijene i kvalitete, vrlo brzo prepoznata u svim Plus Marketima.