POSJET BREZNIČKOM HUMU

Predsjednica obišla tvrtke Stjepana Šafrana

16.11.2015 u 16:33

Bionic
Reading

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović obišla je pogone tvrtki 'Metal Produkt' i 'Wam Produkt' u Brezničkom Humu te prigodom obilježavanja 50. obljetnice poduzetništva gospodina Stjepana Šafrana kazala kako je za svako gospodarstvo velika sreća imati ljude koji daju veliki doprinos njegovu rastu i razvoju te nesebično pridonose boljoj budućnosti domovine.

Nasljeđe gospodina Stjepana Šafrana uzorne su tvrtke, pogoni, radna mjesta i proizvodi koji pridonose razvoju gospodarstva, kazala je hrvatska predsjednica. Dodala ja kako sva ta postignuća govore o ostvarenju jednoga sna i podsjetnici su na univerzalne ljudske vrijednosti, poput ustrajnosti, marljivosti i odlučnosti.

Isto tako, obilježavanje proslave jubileja završetkom izgradnje novih proizvodnih pogona tvrtke 'Metal Produkt' predsjednica smatra velikim uspjehom jer je nastao u trenucima teške gospodarske krize i s njom povezanih nezahvalnih uvjeta poslovanja.

Odavši priznanje g. Šafranu, njegovoj obitelji i svim zaposlenicima na trudu, znanju i predanosti koje su ugradili u poslovanje i u opće dobro, predsjednica Grabar-Kitarović kazala je kako su naši poduzetnici temelj napretka naše države i jamac bolje budućnosti.

'Danas kada su nezaposlenost i iseljavanje mladih gorući problemi našega društva, Vaše djelovanje kao poduzetnika dobiva još jači smisao – otvaranje radnih mjesta postaje nasušna potreba i preduvjet boljeg života brojnih naših građana', istaknula je Grabar-Kitarović.