TRADICIONALNO VJENČANJE

Vozači Mercedesa G63 AMG i ML-a obračunali se automobilima u svadbenoj povorci

17.08.2017 u 09:49

Bionic
Reading

U Hrvatskoj se možete veseliti ako na vjenčanju uhvatite podvezicu ili buket, dok ćete u čečenskoj svadbenoj povorci biti sretni ako izvučete živu glavu

Vjerojatno diljem svijeta postoje brojne bizarne svadbene tradicije, no malo koja se može mjeriti s onom čečenskom, u kojoj sreća prati vozača koji se najviše uspije vlastitim automobilom približiti vozilu u kojem je mlada.

Svadbene povorke stoga često izgledaju kao teški fizički obračuni, u kojima vozači nemilice automobilima nasrću jedni na druge. Trošak popravaka je, čini se, u drugom planu, a sredstva na putu do pobjede se ne biraju bez obzira na cijenu vozila.

U posljednjem primjeru koji je osvanuo na Facebooku tako možete vidjeti obračun skupocjenog Mercedesa G63 AMG i starog, no nimalo onemoćalog, Mercedesa ML za najbolju poziciju iza mladinog Rolls Roycea.

Možda biste mogli pomisliti da se ovakva povorka onkraj razuma može doživjeti samo u Rusiji, no kao što pokazuje drugi video koji donosimo u nastavku, Čečeni štuju svoju tradiciju i u zemljama poput Belgije.

Autor: YouTube