Autor: tportal.hr/hina

Hrvatska
IVAN VRDOLJAK

'Hrvatska proživljava krizu institucija'

Kako bi se što bolje organizirali i pripremili za slijedeće lokalne izbore vodstvo HNS-a ovih dana počelo je obilazak lokalnih stanačkih organizacija, a u utorak predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak održao je konferenciju za novinare u organizaciji HNS-a Zagrebačke županije.

Hrvatska
REKTOR BORAS

'Bilo bi dobro da se Ekspertna radna skupina proširi'

Rektor zagrebačkog Sveučilišta Damir Boras izjavio je utorak kako kurikularna reforma ne smije biti rezultat politike, podsjetivši da je Sveučilište u Zagrebu jasno pozdravilo kurikularnu reformu i reklo da se treba nastaviti, ali isto tako je jasno reklo koje sve stvari u toj reformi treba još doraditi.

Hrvatska
MOSTOV MINISTAR

Dobrović optimističan oko opstanka vlade

Optimističan sam oko opstanka vlade, rekao je ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović u Bruxellesu nakon bilateralnog sastanka s povjerenikom Europske komisije za klimatsku i energetsku politiku Miguelom Ariasom Caneteom.

Hrvatska
BILI NA SVADBI

Najmanje 60 osoba zaraženo salmonelom u Vinkovcima?

Najmanje 60 osoba zatražilo je prošlog vikenda zdravstvenu pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima zbog probavnih smetnji, a sumnja se da su zaraženi salmonelom, potvrdila je u utorak ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije Kata Krešić.

Čitajte još
Multimedija
© Hrvatski Telekom 2016. Sva prava pridržana.
www.tportal.hr  www.t.ht.hr