ZA SVE PRIGODE

Zašto je bijela košulja najpametnija modna investicija?

14.07.2016 u 13:47

  • +9

Moć bijele košulje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Moć bijele košulje teško se može poreći - riječ je o odjevnom komadu koji će uvijek dobro funkcionirati u poslovnim i casual izdanjima. I dok su bijele košulje klasičnog kroja uvijek u modi, ove sezone ističu se one s modernim preinakama

Moderne preinake standardnih krojeva košulja uključuju jedinstvene linije u znaku dugih rukava zvonolikog kroja.

Ljepota ovog novog stila klasične bijele košulje leži u ispoliranom i sofisticiranijem izgledu naspram standardnog modela, pritom dajući moderan osjećaj složenoj kombinaciji. Osim toga, ova moderna verzija bijele košulje može se stilizirati na pregršt zanimljivih načina.

I dok modernu verziju bijele košulje sa zvonolikim rukavima možete nositi uz hlače ili traperice, slojevit potez u znaku majice kraćih rukava koja će odavati zvonolike rukave košulje podarit će drukčiji i zanimljiviji stajling.

Ako ste u potrazi za dobitnom i stajliš poslovnom kombinacijom, košulja zvonolikih rukava utaknuta u usku pencil suknju midi dužine pokazat će se odličnim potezom.

Bijela košulja ekstra dugih rukava u kombinaciji s trendovskim trapericama nedovršenih rubova darovat će neporecivo moćan izgled, a sve navedene mogućnosti stiliziranja bijele košulje samo su neki od načina na koje ćete si itekako osvijestiti svestranost ovog odjevnog komada.

Da je bijela košulja itekako moćan odjevni komad, potvrđuje i slavna dizajnerica Carolina Herrera, a ne prestaje ih stvarati od svoje premijerne kolekcije iz 1981. godine.

'Obožavam bijele košulje jer mi daju osjećaj sigurnosti. Možete ih nositi uz bilo što. Svatko se svojim načinom na koji nosi bijelu košulju može razlikovati od drugih. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', priznala je dizajnerica za magazin Vogue.