ŠTO ĆE REĆI NIKOLINA?

Vidoje Ristović nakon vjenčanja ide u zatvor?

13.12.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Seksi voditeljica Nikolina Pišek uskoro će stati pred oltar, a sreću joj ne može pomutiti ni činjenica da će mladoženja poslije morati u šestomjesečni kućni pritvor

Dečko voditeljice Nikoline Pišek, poduzetnik i povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, osuđen je na Višem sudu u Beogradu na izvršavanje kućnog zatvora zbog nezakonitog nošenja oružja.

Srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, koji je nedavno zaprosio atraktivnu hrvatsku voditeljicu, ipak neće odgoditi svadbu, nego će prvo stati pred oltar, a onda ga čeka izdržavanje kazne kućnog zatvora u trajanju od šest mjeseci zbog nezakonitog posjedovanja oružja, donosi Puls.

Vidoje je, po savjetu odvjetnika, na suđenju priznao krivnju pa će, umjesto u ćeliji, kaznu služiti u svojoj kući, bez mogućnosti izlaženja.

Nikolina nam je nedavno ispričala na kojoj će adresi skorašnji mladenci živjeti.

'Budući da i ja i on imamo dosta fleksibilne poslove i radno vrijeme koje si sami definiramo, mislim da si možemo priuštiti život na dvije ili tri adrese. To uopće nije u pitanju. On može na neko vrijeme doći ovdje, ja mogu doći na neko vrijeme u Beograd. Sve smo dosta kvalitetno isplanirali, tako da nitko ne bude zakinut u toj priči, ni on, ni Hana, ni ja, kao i nitko u našoj blizini. Volim dinamične situacije i volim priče s otvorenim opcijama, u kojima nisi obvezan biti vezan za jednu lokaciju. Mislim da su se naše karte jako dobro posložile', rekla nam je Nikolina.